Nu börjar nya avtalet med Ownit (Telenor) att gälla!

Som vi informerade om på årsstämman har styrelsen beslutat att teckna om avtalet med Ownit bredband på 3 år. Genom att göra detta har vi sänkt priset och i det närmaste 10-dubblat bandbredden. Genom det nya avtalet får vi 700-1000Mbit/s och IPTV Bas dvs det utbud vi har idag inkluderat dessa kanaler tillgängligt via PLAY.

Avtalet gäller från juni, vi hade hoppats att kunna uppgradera hastigheten redan i månadsskiftet juni/juli men det hann inte Ownit med. Som boende kommer vi få tillgång till utbudet via PLAY under september. Info bör komma snart från Ownit. Den nya bendbredden slås på från den 1 oktober. Avgiften syns på kommande kvartalsavisering.

För de av er som idag betalar extra för den högre bandbredden innebär det att ni inte längre behöver det, kontakta Ownit kundtjänst så hjälper de Dig.

En påminnelse! Den kraftfullare bandbredden kan inte eliminera det faktum att husets konstruktion som sådant ger oss sämre täckning på vissa ställen. Detta kan du lösa själv genom att köpa en sk ”repeater” – signalförstärkare.

Mvh

Styrelsen

En tanke om “Nu börjar nya avtalet med Ownit (Telenor) att gälla!

  1. Playfunktionen skulle jag vilja veta mer om. Får vi alltså tillgång till en playversion av samtliga kanaler? Eller är det bokstavligen ”via play”. Dvs Viasat:s play?

Kommentera